‘t Groot Goor | Helmond

't Groot Goor Helmond
't Groot Goor Helmond
't Groot Goor Helmond
't Groot Goor Helmond

Over de foto’s:

Deze ochtend begon ik de dag met een heerlijke wandeling door het Groot Goor. De eerste foto is gemaakt op een van mijn favoriete plekjes, met een prachtig opkomende zon en een mooie reflectie in het water. De laatste twee foto’s laten de mooie zijde van de ijskristallen zien.
Datum: woensdag 18 januari 2023
Locatie: Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 70-300mm f4-5.6
Lens: Fujinon XF 16mm f1.4

___________

About the photos:

This morning I started the day with a lovely walk through the Groot Goor. The first photo was taken at one of my favourite spots, with a beautiful rising sun and a beautiful reflection in the water. The last two photos show the beautiful side of the ice crystals.
Date: wednesday 18 january 2023
Location: Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 70-300mm f4-5.6
Lens: Fujinon XF 16mm f1.4