Wild in het bos | ‘t Groot Goor

Vink
Ree
Ree
Ree
Bladeren
IJskristallen
IJskristallen

Over de foto’s:

Het is niet vaak dat ik twijfel of mijn camera wel of niet mee gaat. Maar deze ochtend heb ik getwijfeld en uiteindelijk besloten om toch maar met camera te gaan wandelen. Al snel werd mijn aandacht getrokken door een wegspringende ree. Er bleken er drie in totaal te zijn, waarvan er een rustig bij ging liggen. Het was weer een mooie winterse ochtend met de ijskristallen aan de bladeren.
Datum: woensdag 15 februari 2023
Locatie: Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 70-300mm f4-5.6

___________

About the photos:

It is not often that I hesitate whether to bring my camera or not. But this morning I hesitated and finally decided to go for a walk with camera after all. Soon my attention was caught by a deer jumping away. There turned out to be three in total, one of which lay down quietly. It was another beautiful winter morning with the ice crystals on the leaves.
Date: wednesday 15 february 2023
Location: Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 70-300mm f4-5.6

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Rob
zaterdag 11 maart 2023 at 01:51

Mooie foto’s Laura, ik vind vooral de laatste geweldig

Coloristhelimit! Photography
dinsdag 21 maart 2023 at 15:16
– In reply to: Rob

Dank je wel, Rob!