Ragnar Kjartansson | de Pont

Ragnar Kjartansson | de Pont Tilburg
Ragnar Kjartansson | de Pont Tilburg
Ragnar Kjartansson | de Pont Tilburg
Ragnar Kjartansson | de Pont Tilburg

Over de foto’s:

De expositie van de IJslandse kunstenaar, Ragnar Kjartansson was zo divers. Van tekeningen, schilderijen tot een 360° muziek video. Het was zo inspirerend en indrukwekkend mooi om te zien. De foto’s zijn gemaakt bij Woman in E, een vrouw die continue de het E-mineur akkoord speelt op een elektrisch gitaar te midden van gouden slingers die het decor vormen. De lichtspot die de artieste uitlichtte, creëerde aan de buitenzijde een mooi schaduwspel.
Datum: dinsdag 10 januari 2023
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 35mm f1.4

___________

About the photos:

The exhibition by Icelandic artist, Ragnar Kjartansson was so diverse. From drawings, paintings to a 360° music video. It was so inspiring and impressively beautiful to see. The photos were taken at Woman in E, a woman continuously playing the E minor chord on an electric guitar amid gold garlands that formed the backdrop. The light spotlighting the artist created a beautiful shadow play on the outside.
Date: tuesday 10 january 2023
Location: Tilburg, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 35mm f1.4