TextielMuseum Tilburg

Textielmuseum Tilburg
Textielmuseum Tilburg
Textielmuseum Tilburg
Textielmuseum Tilburg
Textielmuseum Tilburg

Over de foto’s:

De tentoonstelling ‘Koninklijk Borduren’ trok mijn aandacht. Een prachtige inkijk in de oudheid van borduren. Een documentaire over het kiezen van kleuren had helemaal mijn interesse. Op de eerste foto’s een boek over borduren. De tweede foto zijn de klossen met garens in het Lab. De overige drie foto’s zijn gemaakt bij de oude weefmachines, waar het lichtinval een magische sfeer creëert.
Datum: dinsdag 10 januari 2023
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 35mm f1.4

___________

About the photos:

The ‘Royal Embroidery’ exhibition caught my attention. A wonderful insight into the antiquity of embroidery. A documentary on choosing colours totally held my interest. In the first photos, a book on embroidery. The second picture is the bobbins of threads in the Lab. The other three photos were taken at the old weaving machines, where the light creates a magical atmosphere.
Date: tuesday 10 january 2023
Location: Tilburg, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 35mm f1.4