Vrouwenpolder | Zeeland

Vrouwenpolder
Vrouwenpolder
Vrouwenpolder
Vrouwenpolder
Vrouwenpolder
Vrouwenpolder
Vrouwenpolder
Vrouwenpolder

Over de foto’s:

Maandagochtend vroeg vertrokken naar zee. Hoe dichter ik bij zee kwam, hoe mistiger het werd. Het was bijzonder om te zien. Vanuit de duinen kon ik de zee niet zien en langs de kust kon ik de duinen niet zien. Het was een dag met veel extremen, van mistig, prachtige doorkomende zon naar een blauwe lucht en ineens was het grijs en koud. Ook een dag van grenzen op zoeken met bijna 30 kilometer over het strand gelopen te hebben.
Datum: maandag 14 november 2022
Locatie: Vrouwenpolder, Zeeland Nederland
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 70-300mm f4-5.6
Lens: Fujinon XF 35mm f1.4

___________

About the photos:

I left for the sea early Monday morning. The closer I got to the sea, the foggier it got. It was special to see. From the dunes, I could not see the sea and along the coast I could not see the dunes. It was a day of many extremes, from misty, beautiful sun coming through to blue skies and suddenly it was grey and cold. Also a day of pushing limits with almost 30 kilometres of walking on the beach.
Date: sunday 5 august 2022
Location: Vrouwenpolder, Zeeland, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 70-300mm f4-5.6
Lens: Fujinon XF 35mm f1.4