The Tambles & Weird Omen

The Tambles
The Tambles
The Tambles
The Tambles
The Tambles
Weird Omen
Weird Omen
Weird Omen
Weird Omen
Weird Omen

Over de foto’s:

Twee psychedelische bands op de Road to Go Wild in het Muziekcafé Helmond. The Tambles (NL) spelen sixties-rock met country invloeden. De nummers zijn divers en verrassend. Weird Omen (FR) creëert een uniek opzwepend geluid. Hiermee hebben ze een bijzonder geluid in de garagerock.
Datum: vrijdag 4 novemberr 2022
Locatie: Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 16mm f1.4
Lens: Fujinon XF 50mm f2

___________

About the photos:

Two psychedelic bands on the Road to Go Wild at Muziekcafé Helmond. The Tambles (NL) play sixties rock with country influences. The songs are diverse and surprising. Weird Omen (FR) create a unique rousing sound. This gives them a special sound in garage rock.
Date: friday 4 november 2022
Location: Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 16mm f1.4
Lens: Fujinon XF 50mm f2