Ochtendwandeling | Stiphoutse bossen

Stiphoutse Bossen, Helmond
Stiphoutse Bossen, Helmond
Stiphoutse Bossen, Helmond
Stiphoutse Bossen, Helmond
Stiphoutse Bossen, Helmond
Stiphoutse Bossen, Helmond
Stiphoutse Bossen, Helmond
Stiphoutse Bossen, Helmond

Over de foto’s:

De winter blijft een bijzondere omgeving creëren. De dagen beginnen te lengen, de ochtendzon door de bomen. Eerst de herfst en het begin van de winter met heel veel regen. Kleine vennetjes veranderen in grote vennen. Bankjes die in het water staan in plaats van langs het water. En dan gaat het vriezen en zelfs een beetje sneeuwen. Een prachtig winterwonderland.
Datum: woensdag 10 januari 2024
Locatie: Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 23mm f1.4

___________

About the photos:

Winter keeps creating a special environment. The days begin to lengthen, the morning sun through the trees. First autumn and the beginning of winter with lots of rain. Little fens turn into big fens. Benches standing in the water instead of along the water. And then it starts to freeze and even snow a little. A beautiful winter wonderland.
Date: wednesday 13 january 2024
Location: Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 23mm f1.4