Hattem | Anton Pieck museum

Hattem
Hattem
Anton Pieck

Over de foto’s:

Een dag in Hattem en het Anton Pieck museum. Hattem is een pittoresk dorpje met 2 musea, het Anton Pieck Museum is daar een van. Het dorpje heeft mooie historische kenmerken. In het museum kon ik heerlijk verdwalen in de mooie schilderijen en geschiedenis van de schilder. Op de eerste etage staat zijn werkkamer, zoals die was toen hij stief. Deze plek inspireerde mij.
Datum: dinsdag 25 juli 2023
Locatie: Hattem, Gelderland, Nederland
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 35mm f1.4

___________

About the photos:

A day in Hattem and the Anton Pieck museum. Hattem is a picturesque village with 2 museums, the Anton Pieck Museum being one of them. The village has beautiful historical features. In the museum I could get lost in the beautiful paintings and history of the painter. On the second floor is his study, as it was when he died. This place inspired me.
Date: tuesday 25 july 2023
Location: Hattem, Gelderland, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 35mm f1.4

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Rob van den Bogaardreply
maandag 4 september 2023 at 19:21

In elke foto een lichtspel!!!!! Heel mooi!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.