HIT Kanopolo

HIT Helmond Kanopolo
HIT Helmond Kanopolo
HIT Helmond Kanopolo
HIT Helmond Kanopolo
HIT Helmond Kanopolo
HIT Helmond Kanopolo
HIT Helmond Kanopolo
HIT Helmond Kanopolo
HIT Helmond Kanopolo

Over de foto’s:

In het paasweekend werden de HIT kanopolo wedstrijden gespeeld in het Helmondse kanaal. Een mooie gelegenheid om een sport te fotograferen, iets wat ik niet zo vaak doe. Watersport heeft altijd mijn interesse. Deze serie is een samenstelling van de mooiste momenten uit de kanopolo wedstrijden van paaszondag.
Datum: zondag 9 april 2023
Locatie: Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 70-300mm f4-5.6

___________

About the photos:

During the Easter weekend the HIT canoe polo matches were played in the Helmond canal. A great opportunity to photograph a sport, something I don’t do very often. Water sports always have my interest. This series is a compilation of the best moments from the canoe polo matches of Easter Sunday.
Date: sunday 9 april 2023
Location: Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 70-300mm f4-5.6