Bloemen uit eigen tuin | Madeliefjes

Felicia
Felicia
Felicia
Felicia
Brachyscome
Brachyscome | Australisch Madeliefje
Brachyscome
Brachyscome

Over de foto’s:

De Brachycsome (roze) en de Felicia (blauwe) nog prachtig in bloei in de herfst. Met de regendruppels nog op de bladeren. Een mooie gelegenheid om deze bloemen nog vast te leggen. Volgende week wordt er flink vorst voorspeld, wat betekent dat het laatste zomergoed van dit jaar zal verdwijnen.
Datum: zaterdag 19 november 2022
Locatie: Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 80mm f2.8

___________

About the photos:

The Brachyscome (pink) and the Felicia (blue) still beautiful blooming in autumn. With the raindrops still on the leaves. A great opportunity to still capture these flowers. Next week, a severe frost is predicted, which means the last of this year’s summer flowers will disappear.
Date: saturday 19 november 2022
Location: Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 80mm f2.8