Volle maan in Steenbok

Volle maan
Volle maan
Volle maan

Over de foto’s:

Vanavond stond er een prachtige volle maan aan de hemel. Het was de supermaan in het sterrenbeeld Steenbok. Zo nu en dan kwamen er wat wolken voorbij, welke zorgde voor een mooie sfeer! De maan blijft my fascineren en rustgevend om naar te kijken.
Datum: donderdag 14 juli 2022
Locatie: Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 70-300mm f4-5.6

___________

About the photos:

Tonight there was a beautiful full moon in the sky. It was the supermoon in the constellation of Capricorn. Every now and then some clouds passed by, which made for a beautiful atmosphere! The moon continues to fascinate my and soothing to look at.
Date: thursday 14 july 2022
Location: Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 70-300mm f4-5.6