Bruiloft | Kasteel Heeze

Bruiloft Rob en Carin
Bruiloft Rob en Carin
Bruiloft Rob en Carin

Over de foto’s:

Deze mooie foto’s maakte ik op de bruiloft van vrienden tijdens de afsluitende dans. De lichten waren gedimd en het bruidspaar werd op handen gedragen en bijgelicht door aanstekers of telefoonlampjes. Dit creëerde een magische sfeer. Samen met de idyllische locatie Kasteel Heeze vormde dit een bijzonder geheel.
Datum: vrijdag 10 juni 2022
Locatie: Heeze, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Fujifilm X-T10
Lens: Fujinon XF 27mm f2.8

___________

About the photos:

I took these beautiful photos at friends’ wedding during the closing dance. The lights were dimmed and the bride and groom were held on friends hands and axed by lighters or phone lights. This created a magical atmosphere. Together with the idyllic location Kasteel Heeze.
Date: friday 10 june 2022
Location: Heeze, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T10
Lens: Fujinon XF 27mm f2.8