Eric Vaarzon Morel | de Cacaofabriek

Eric Vaarzon Morel
Eric Vaarzon Morel
Eric Vaarzon Morel
Eric Vaarzon Morel
Eric Vaarzon Morel

Over de foto’s:

Eric Vaarzon Morel bracht vanavond een ode aan de flamencogitarist Paco de Lucía. Het was een intieme setting en prachtig om te zien hoe de mensen genoten van het live muziek. Eric vertelde stukjes over de muziekgeschiedenis en speelde samen met zijn dochter prachtige stukken.
Datum: zaterdag 03 juli 2021
Locatie: Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 35mm f1.4
Lens: Fujinon XF 50mm f2

___________

About the photos:

Tonight brought Eric Vaarzon Morel a tribute to the flamenco guitarist Paco de Lucía. It was an special setting and beautiful to see how everyone enjoys the music. Eric told stories about the music history and played together with his daughter lovely pieces.
Date: saturday 03 july 2021
Location: Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 35mm f1.4
Lens: Fujinon XF 50mm f2