Hayfever | Muziekcafé Helmond

Over de foto’s:

De Nederlandse band Hayfever bracht swingende Rock en Roll mee naar het Muziekcafé Helmond. Ondanks de Covid-19 maatregelen, dat iedereen moest zitten was het een heerlijke avond met veel muziek uit de jaren vijftig en zestig.
Datum: zaterdag 29 augustus 2020
Locatie: Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 16mm f1.4
Lens: Fujinon XF 35mm f1.4

___________

About the photos:

The Dutch band Hayfever brought the swinging Rock and Roll to the Muziekcafé Helmond. Despite the Covid-19 rules, that everybody must sitdown, it was a lovely evening with music from the fifties and sixties.
Date: saturday 29 august 2020
Location: Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Fujifilm X-T2
Lens: Fujinon XF 16mm f1.4
Lens: Fujinon XF 35mm f1.4