Seasick Steve, Effenaar Eindhoven

Over de foto: Wat is Seasick Steve een prachtige muzikale man met veel humor en vooral zelfspot! Ik heb genoten van zijn muziek, maar ook van zijn verhalen. Het mooiste vond ik zijn stukje over het tour-t-shirt. Wij hebben een tour door Nederland en Denenmarken, vertelde hij. Die hebben onze slimmeriken van de merchandise op een t-shirt gezet. Daaronder zetten ze UK-tour. Mijn gok word dat shirt ooit het collectors-item gaat worden. Aldus, Seasick Steve.
Gemaakt op donderdag 10 september 2015
Gemaakt in Effenaar, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Gemaakt met Sony Cybershot DSC TX30


About the photo: What is Seasick Steve a wonderful musical man with great humor and a lot of self mockery! I’ve enjoyd from his music, but also of his stories. The best part was the part about the tour-t-shirt. We have now a tour through Netherlands and Denmark, he told us. The genius of the merchandise have the touring list set on a t-shirt. At the end of the list they set UK-tour. My guess is that this t-shirt once be the collectors item.
Made on thursday 10 september 2015
Made in Effenaar, Eindhoven, Noord-Brabant, Netherlands
Created with Sony Cybershot DSC TX30