Black Rebel Motorcycle Club, Paradiso Amsterdam

Black Rebel Motorcycle Club in Paradiso Amsterdam

Black Rebel Motorcycle Club in Paradiso Amsterdam

Black Rebel Motorcycle Club in Paradiso Amsterdam

Black Rebel Motorcycle Club in Paradiso Amsterdam

Black Rebel Motorcycle Club in Paradiso Amsterdam

Over de foto’s:

Na twee jaar was het dan eindelijk zo ver! Ongeveer een jaar of acht geleden ontdekte ik Black Rebel Motercycle Club. In juli 2013 wilde ik ze graag eens live zien, maar na wat googlen bleken ze gisteren in de Effenaar te hebben gestaan. Toen ikk hoorde dat Black Rebel Motorcycle Club in Paradiso kwam en daar moest ik bij zijn!

Mijn verwachtingen waren hoog, maar deze zijn allemaal waargemaakt! Ik heb genoten van een prachtige live show met stoere rock nummer afgewisseld met lieflijke akoestische nummers. Geweldig mooi! Black Rebel Motorcycle Club is met stip mijn favoriete live band!

Deze geweldige avond kreeg nog een mooi vervolg; Black Rebel Motorcycle Club deelde een foto van mij blog op hun facebook pagina! Ik ben zo trots!
Datum: maandag 06 juli 2015
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Camera: Sony Cybershot DSC TX30

___________

About the photos:

After two years had finally come! About eight years ago I discovered Black Rebel Moter Cycle Club. In july 2013 I would like to see them live, but after some googling I found out that they play in the Effenaar, Yesterday.. When I heard that Black Rebel Motorcycle Club came to Paradiso I knew that I must be there!

My expectations were high, but these are all fulfilled! I enjoyed a great live show with cool rock song interspersed with gentle acoustic songs. Great, Black Rebel Motorcycle Club is by far my favorite live band!

I am very proud that Black Rebel Motorcycle Club shared one of my photo on their facebook page.
Date: monday 06 july 2015
Location: Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
Camera: Sony Cybershot DSC TX30

Previous Post Next Post

You Might Also Like