The history of Coloristhelimit!

Heden
In 2017 groeide Coloristhelimit zo hard, iets wat ik zelf nog niet verwacht had. Ik was onder andere huisfotografe voor Oorveeg Helmond, Frogfest en de Bluesroute Helmond. Zo werd er een foto in het Eindhovens dagblad gepubliceerd.  Het is mooi om die verandering te zien. Achter de schermen werk ik nu aan een nieuwe huisstijl en logo.


Lees je mee met de geschiedenis van
ColorIsTheLimit?

In de herfst van 2012 speelde ik al een tijd met de gedachten dat mijn foto’s meer zichtbaarheid mochten krijgen. Vaak heb ik aan een blog gedacht, maar ik zat nog vol met vragen. Welke foto’s plaats je op een blog? Wat word de naam van mijn blog? En het is natuurlijk ook een beetje spannend!
Ik begon met het uitzoeken van foto’s en dat gaf meteen een mooi beeld hoe mijn kijk op fotografie veranderd is. Op dinsdag 12 februari 2013 registreerde ik photographicbyblaura.wordpress.com. Hier gaf ik mijn foto’s de plek op het wereld-wijde-web. Een kleine twee jaar later groeide mijn blog uit de mogelijkheden en de nieuwgierigheid naar een eigen domein was groot!

Op woensdag 28 januari 2015 registreerde ik mijn eerste eigen domein; https://coloristhelimit.nl. Wat was ik trots, en ben ik dat nog steeds! Hier startte het mooie avontuur, een nieuwe thema uitzoeken. Een huisstijl en logo ontwerpen. En de mooie foto’s voorzien van een blog.

Veel kijk en lees plezier in mijn ‘colorful-world’!

 

Voor het laatst geschreven op 14 januari 2018. 

<\/body>