De nacht vanuit de Arbergstraat, Helmond

Nacht vanuit de Arbergstraat

Nacht vanuit de Arbergstraat Helmond

Nacht vanuit de Arbergstraat

Nacht vanuit de Arbergstraat Helmond

Over de foto’s:

Vrijdagavond reed ik via de Arbergstraat naar huis. Onderweg had ik al een aparte lucht gezien, want het was al rond elven en toch zag je nog veel licht. Vooral het contrast van het licht met de duisternis. Op de Arbergstraat ben ik gestopt. Dit mooie moment kon ik niet voorbij laten gaan.
Datum: vrijdag 29 mei 2015
Locatie: Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Sony Cybershot DSC TX30

___________

About the photos:

Friday evening I drove home trough the Arbergstraat. On my way I had seen a special sky, because it was already around leven o’clock and there was yet a lot of light. Especially the contrast of the light with the darkness. On the Arbergstraat I stopped. I could not pass this beautiful moment.
Date: friday 29 may 2015
Location: Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Sony Cybershot DSC TX30

Previous Post Next Post

You Might Also Like

<\/body>