Poppodium de Lakei, Helmond

Lakei

Poppodium de Lakei in Helmond

Lakei

Poppodium de Lakei in Helmond

Over de foto’s:

Iets meer dan één jaar geleden ontdekte ik poppodium de Lakei. Eerst als bezoeker van concerten, later na door een oproep op de website als vrijwilliger. Gisteravond was het de allerlaatste avond voor Poppodium de Lakei aan de Molenstraat. Toch is afscheid nemen altijd een dingetje, terug denkend aan de vele mooie optredens en de daarbij behorende gezelligheid! Nu kijken we uit naar een nieuw Poppodium ‘De Cacaofabriek’, die ik qua uiterlijk vele male mooier vind. En ik weet zeker dat we daar ook weer hele mooie tijden gaan beleven.
Datum: zondag 09 februari 2014
Locatie: Helmond, Noord-Brabant, Nederland
Camera: Sony Cybershot DSC TX5

___________

About the photos:

I discovered more than a year ago music stage the Lakei. The first time I was a visitor of concerts. Later in the year I responding at a call for volunteers. Yesterday was the last night for music stage the Lakei at the Molenstraat. Now are the doors closed and we moved. Saying goodbye is always a thing, thinking back at the nice performance of different bands and the great time we had. Now we look forward to a new music stage ‘De Cacaofabriek’. The building of the Cacaofabriek is much more characteristic. And I know we gonna have a great time and lots of good music over there.
Date: sunday 09 february 2017
Location: Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
Camera: Sony Cybershot DSC TX5

Previous Post Next Post

You Might Also Like

<\/body>