War Cemetery, Mierlo

War Cemetery, Mierlo

War Cemetery, Mierlo

War Cemetery, Mierlo

War Cemetery, Mierlo

War Cemetery, Mierlo

Over de foto: Een begraafplaats heeft in mijn ogen altijd een bijzonder apart sfeertje. Laat staan een begraafplaats in het teken van de Tweede wereldoorlog. Het idee om het War Cemetery te fotograferen lag ver buiten mijn comfortzone. Lopend over de begraafplaats, lezend wat er op de graven vermeld staat en te zien dat er zo vele liggen. Die allemaal met de zelfde reden gestorven zijn; Oorlog. Uit mijn serie foto’s heb ik drie monochrome foto’s gekozen en drie in kleur. Dit een beetje per toeval, een keus kon ik niet maken.
Gemaakt op zondag 03 januari 2016
Gemaakt in Mierlo, Noord-Brabant, Nederland
Gemaakt met Fujifilm X-T10

Previous Post Next Post

You Might Also Like

<\/body>